Hírek

Meggy szüret

Meggy szüret

Tisztelt Érdeklődők! Csütörtöktől vasárnapig (05.23.-05.05.26) reggel fél nyolctól este fél 7ig megnyitjuk a meggyest. Először a meteor meggy lesz szedhető. Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek közt korlátozott vegyszer használattal) termesztett meggy ára 1000 Ft/kg, Létra nem szükséges, de a legszebb gyümölcsök megkaparintásában nagy segítség lehet. Emelő 

Almaszüret

Tisztelt Érdeklődők! Szerdán (2023. 09. 06.) megnyitjuk az almást, (idared, jonathán, jonagold, golden delicious fajták lesznek szedhetők). A nyitvatartásunk minden szerdától vasárnapig tart majd, reggel 8 óra és este 18 óra között várunk mindenkit. Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek közt korlátozott vegyszer használattal) termesztett alma ára 

Őszibarack szüret

Tisztelt Érdeklődők!
Pénteken (2023. 08. 25.) délután 14 órától megnyitjuk az őszibarackost, este 19 óráig várunk mindenkit. Szombaton és vasárnap is nyitva leszünk reggel 8-tól este 19 óráig. Hétfőn bezárunk pár nap érési szüntere. Az első hétvégén elsősorban a fehérhúsú magvaváló, michelini típusú barack (champion) kapható, a nektarin egy héttel később érik. Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek közt korlátozott vegyszer használattal) termesztett őszibarack ára 850 Ft/kg. Létra nem szükséges, bőven van termés az alsó felében is a fának, de természetesen a legszebb gyümölcsök megkaparintásában segítség lehet. Emelő alkalmatosságot a helyszínen korlátozott számban (2-3 db) tudunk biztosítani.

Almalé vásár

Tisztelt Érdeklődők! A szedd-magad alma mellett szombattól (10.09.) Dolinában már a frissen préselt almalevek is kaphatók 3 illetve 5 literes kiszerelésben. A saját almából készült, adalékanyag mentes, csupán hőkezelt gyümölcslé felbontás nélkül fél évig, felbontás után körülbelül 20 napig fogyasztható. Almalé: 3 literes dobozos kiszerelés: 

Őszibarack szüret

Tisztelt Érdeklődők! Hétfőtől (09.06.)  a felgyorsult érés miatt minden nap reggel 7 és este 19 óra közt nyitvatartjuk az őszibarackost. Létra nem szükséges, de a legszebb gyümölcsök megkaparintásában nagy segítség lehet. A barack ára 650 Ft/kg.