Hírek

Meggy szüret

Meggy szüret

Tisztelt Érdeklődők! Péntek (06.03.) reggeltől megnyitjuk a meggyest. A “meteor” mellett már kisebb mennyiségben az “érdi bőtermő” fajtát is lehet szedni. Minden nap (ünnepnapokon is) reggel 7 és este 19 óra között nyitva vagyunk. Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek közt korlátozott vegyszer használattal) termesztett meggy ára 

Almalé vásár

Tisztelt Érdeklődők! A szedd-magad alma mellett szombattól (10.09.) Dolinában már a frissen préselt almalevek is kaphatók 3 illetve 5 literes kiszerelésben. A saját almából készült, adalékanyag mentes, csupán hőkezelt gyümölcslé felbontás nélkül fél évig, felbontás után körülbelül 20 napig fogyasztható. Almalé: 3 literes dobozos kiszerelés: 

Őszibarack szüret

Tisztelt Érdeklődők! Hétfőtől (09.06.)  a felgyorsult érés miatt minden nap reggel 7 és este 19 óra közt nyitvatartjuk az őszibarackost. Létra nem szükséges, de a legszebb gyümölcsök megkaparintásában nagy segítség lehet. A barack ára 650 Ft/kg.

Almaszüret

Almaszüret

Tisztelt Érdeklődők! Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek közt korlátozott vegyszer használattal) termesztett almásban mostanra már az összes télálló almafajta szedhető. A 25 hektáron elterülő kert legalább két hónapon keresztül folyamatosan, hétköznap és hétvégén is, reggel 7 és este 19 óra között nyitva áll mindenki előtt. Az 

Térkép az almarengeteghez, fontos információk az odajutáshoz

Térkép az almarengeteghez, fontos információk az odajutáshoz

A Dolina Gyümölcs – Wisnovszky családi gazdaság megközelítésére a GPS több opciót is felkínál, azonban minden esetben érdemes a pomázi HÉV állomásnál található körforgalomból, a “Dolina” kijárat felől megközelíteni a völgyet.