Hírek

Almaszüret

Tisztelt Érdeklődők! Szerdán (2024. 08. 21.) megnyitjuk az almást. Idared, jonathán, jonagold, golden delicious fajták lesznek szedhetők. A nyitvatartásunk minden szerdától vasárnapig tart majd, reggel 8 óra és este 18 óra között várunk mindenkit. Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek közt korlátozott vegyszer használattal) termesztett alma ára 

Őszibarack szüret

Tisztelt Érdeklődők! Szombaton (2023. 08. 17.) reggel 8 órától megnyitjuk az őszibarackost. Szombaton és vasárnap is nyitva leszünk reggel 8-tól este 19 óráig. Az első hétvégén elsősorban a fehérhúsú magvaváló, michelini típusú barack (champion) kapható, a nektarin egy héttel később érik. Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek 

Meggy szüret

Meggy szüret

Tisztelt Érdeklődők! Csütörtöktől vasárnapig (05.23.-05.05.26) reggel fél nyolctól este fél 7ig megnyitjuk a meggyest. Először a meteor meggy lesz szedhető. Az Agrár-környezetgazdálkodási rendszerben (többek közt korlátozott vegyszer használattal) termesztett meggy ára 1000 Ft/kg, Létra nem szükséges, de a legszebb gyümölcsök megkaparintásában nagy segítség lehet. Emelő alkalmatosságot a helyszínen korlátozott számban (2-3 db) tudunk biztosítani.

Almalé vásár

Tisztelt Érdeklődők! A szedd-magad alma mellett szombattól (10.09.) Dolinában már a frissen préselt almalevek is kaphatók 3 illetve 5 literes kiszerelésben. A saját almából készült, adalékanyag mentes, csupán hőkezelt gyümölcslé felbontás nélkül fél évig, felbontás után körülbelül 20 napig fogyasztható. Almalé: 3 literes dobozos kiszerelés: 

Őszibarack szüret

Tisztelt Érdeklődők! Hétfőtől (09.06.)  a felgyorsult érés miatt minden nap reggel 7 és este 19 óra közt nyitvatartjuk az őszibarackost. Létra nem szükséges, de a legszebb gyümölcsök megkaparintásában nagy segítség lehet. A barack ára 650 Ft/kg.